12/7-2016

Idag har vi sendt Helene's elskede Ponnie over regnbuen til hestehimlen ❤❤❤. Ponnie du har givet Helene så meget, bedre lærepony findes simpelthen ikke og du er allerede dybt savnet, men nu har du ikke ondt mere. R.I.P skønne Ponnie ❤❤❤

7/7-2016

klokken 23.32 fik vores skønne hoppe Drybarrows Penny et stort fint hingsteføl, mor og barn har det godt🙂

29/6-3/7-2016

En fantastisk weekend til D4 Horseshow i Vig med Helene & Shulaya.

3-5/6-2016

Denne weekend står i Roskilde Dyrskue's tegn, vi glæder os til en dejlig weekend.

1/6-2016

Idag er den første hoppe som Robbie har haft til bedækning scannet drægtig, Denne gang er det en hoppe af egen avl, Michak's Lucky Princess som ejes af Lene & Jan. Hun har termin 10/4-2017.

23/5-2016

Vores skønne dreng Townend Robbie bliver 24 år idag.

 

6/5-2016

Idag har jeg fået en dejlig besked fra Krister i Sverige, hans hoppe Fleur har fået et fint og sundt hoppeføl efter Townend Robbie.

Stort tillykke med hende, og vi glæder os til at følge hende fremover. 

1/4-2016

Helene har fået en sponsor.

Det er Broderi fabrikken som ligger i Græse i Frederikssund. Vivian er knald dygtig til sit arbejde og tager imod enhver udfordring, jeg tror ikke der er det hun ikke kan lave.

Følg hende på facebook: Broderi Fabrikken

5/3-2016

Pernille & Ushayrah har gjort det igen❤. Hun vandt sin klasse med 90 point ud af 100 mulige og hun gik videre til Best Performance og hendes kommentar inden præmie overrækkelsen var: vinder jeg så hele lortet (selvtilliden fejler intet når man er 5 år).

Pernille & Ushayrah sluttede af med at blive Best Performance Champion. Mor og far er stolte ❤

29/2-2016

I december fik vi lavet IRAP på Ponnie, men heller ikke dette har hjulpet selvom han har fået 3 sprøjter, så idag har vi prøvet noget nyt, Shock wawe. Han skal have 3-5 behandlinger med 1 uge imellem hver behandling. Vi krydser alt hvad vi kan.

22-23/1-2016

Så blev det fredag og Helene og jeg tog en tur til jylland, nærmere Frederikshavn. Jeg var blevet kontaktet fra et stutteri som spurgte om vi var interesseret i at låne en konkurrence pony og da Ponnie stadig står skadet var dette tilbud fantastik at få. Helene prøvede Shulaya både fredag og lørdag og skulle derefter vælge om det var en pony hun var interesseret i at låne.Og DET var det 🙂.

Med hjem i lastbilen hjem var Castanea som er en 4 års hoppe efter vores egen Townend Roobbie. Hun er en fin lille hoppe som bestemt ikke er færdig udvokset, men med en fantastisk gang som er LANGT over middel.