17/10-2011

I dag gik turen til jylland hvor jeg skulle over og aflevere Ushayrah og have min nye 3 års fell hoppe Hyacinth med hjem, mærkelig følelse at lade skønne Ushayrah blive men glæder mig over at hun skal virke i avlen.

5/3-2011

Så blev det lørdag og turen gik til Ringsted til M & M winther show.
Vi havde Rositta (shet), Rosie (shet) og Lobby med.
Rositta gik ikke optimalt synes jeg, hun fik 36 p og stod som nr.4/6.
Rosie overraskede mig helt vildt, hun havde kun haft bid på en gang før og da jeg mønstrede hende skulle man tro at det havde hun altid gået med. Hun fik 41 point med 9 i type og en god beskrivelse så jeg var vildt glad for at jeg havde taget hende med.
Til slut var det så Lobby's tur, og hun teede sig som aldrig før, hun hoppede rundt som an gaselle udenfor ringen og i ringen reagerede hun slet ikke på når jeg tog i tøjlen så jeg turde ikke få hende op i hendes gode trav for så ville jeg ikke kunne holde hende. Jeg har aldrig oplevet hende sådan før men selvom hun var sådan fik hun 40 point med kun 8 taller, 2/3 og stod blandt de 10 bedste i senior championatet.
Jørgen havde taget Robbie med, han fik 42 point med 9 i type og en super beskrivelse som kan læses under ham selv.
Tusind tak til Karina fra stutteri Bakkely for hjælpen med at passe Pernille når jeg var i ringen og en kæmpe tak til Freja for at hjælpe mig med ponyerne.