21/12-2014

Aslan, Grethe & Uffe.

I dag tog vi køreturen til Grethe & Uffe Andersen i Hørve. Vi skulle aflevere Michaks Lino & Michaks Lord Aslan til deres nye hjem hvor de skal med tiden være deres nye køreponyer i 2 spand. De er helbrødre og ligner hinanden ufatteligt meget. Vi glæder os til en køretur hvor det er "vores" drenge der trækker vognen 🙂

14/12-2014

Idag har vi mistet et af vores kæreste eje, Michaks Lady Dunja forlod denne verden kl.17.59 efter 4 dages kamp mellem liv og død. Læs mere om det hele på hendes egen side.

R.I.P Smukke Dunja.

29/11-2014

Idag skulle vi afsted til M & M Christmas show.

Vi havde valgt at tage vores hoppeføl Dunja og 2 års hoppe Flora med, det var første gang de begge skulle i byen. De tog det super flot begge 2 og var nemme at have med.

Dunja blev nr.3/5 med 38 point.

Flora blev nr.4/5 med 37 point hvilket var super fint da hun ikke rigtig viste sig i trav.

Det var min veninde Lisbeth der havde æren af at mønstre de to piger. 

Da vi kørte hjem afleverede vi Flora til hendes nye hjem Stutteri Spirhøj på vejen.

10/11-2014

Idag har vi solgt skønne Flora til Stutteri Spirhøj, vi glæder os til at følge hende på tæt hold hos Stina og Martin med familie.

Stort tillykke med hende 🙂

24/10-2014

Så kom dagen hvor vores skønne, smukke, søde, dejlige føl Pero skulle rejse.

Alt var gjort klart igår aftes da vi skulle køre til Malmö kl.5.30 😲.

Vi tog vores shetlandspony Rosie med som selskab da Pero jo kun er 6 mdr gammel og ikke har kørt trailer før. Men nem som fell ponyerne er tog det kun 5min så stod han oppe i traileren og så var det afsted. Vi var ved Jägersro travbane kl.6.40 hvor vi skulle møde transport manden. Vi fik afleveret mad til det næste stykke tid og hø og mad til turen inden vi læssede ham af for at læsse ham i transporteren. Han var bare så dygtig til det hele og tager alt med ophøjet ro ligesom sin far 😀. Jeg fik krammet og kysset Pero farvel og så kørte  den lille fine 2hestes transporter afsted på en ca. 600 km lang tur med min lille "baby".

Vi på Stutteri Michak ønsker Maria med familie alt mulig held og lykke med den skønne, dejlige dreng og vi glæder os til at følge jer 🙂.

9/10-2014

Penny er idag blevet håndprøvet, hun er stadig drægtig og har termin 15maj 2015. Så endnu et skønt Robbie føl på vej 🙂.

Dette føl bliver til salg når det er født. 

26/9-2014

Så blev det fredag og morgenen startede med besøg af kredsdyrlægen som skulle lave eksport papirer på Hyacinth.  Klokken 14.30 satte jeg kursen mod sverige med Hyacinth i traileren, en tur på 400km hver vej. Hun er solgt til Johanna Karlsson og familie som bor i Jönköping.

Vi landede hos Johanna kl.19.30 og fik læsset af og indstalleret Hyacinth i hendes dejlige nye hjem. Efter noget dejlig mad, kys og kram til den smukke prinsesse, satte jeg kursen mod danmark kl.21.30 og jeg var hjemme kl.03.00.

Vi på Stutteri Michak ønsker Johanna med familie alt mulig held og lykke med den skønne prinsesse og vi glæder os til et gensyn når hun kommer for at skulle bedækkes 🙂.

20/9-2014

Endnu en dejlig fremvisning af mine skønne fell ponyer, idag var det Johanna med familie fra sverige der kom på besøg, dejligt at vise ponyer frem for seriøse mennesker som ønsker sig en kvalitetspony 🙂.

14/9-2014

Idag blev Helene  og Trisse klubmester i spring for børn under 11år i Falken rideklub.

Kæmpe stort tillykke skattepige, det var super flot redet 🙃.

13/9-2014

Idag red Katja klubmesterskab i dressur for ponyer på Skønne Robbie.

De klarede det rigtig fint og blev nr.5 ud af 8, hvilket jeg synes var flot af den gamle dreng.

5-7/9-2014

Fredag ankom Maria fra Stockholm og Catti fra Schweiz for at være her hele weekenden og nyde mine skønne fell ponyer og en masse fell pony snak. Fantastisk at folk kommer så langt fra for kun at se mine fell ponyer 🙂.

Lørdag stod den på St.Hestedag hvor Hyacinth skulle bedømmes og Hun og Robbie skulle være med i fell pony showet.

Det var Louise der skulle mønstre Hyacinth og det var første gang Louise skulle prøve det så hun var meget nervøs, men det gik super godt og de blev nr.2 ud af  4.

I år skulle jeg ikke selv ride showet på Robbie da jeg er blevet opereret i min skulder for 1 måned siden, så det var Katja som fik fornøjelsen af ham og selvfølgelig red Louise Hyacinth og det gik super fint, men til gengæld fik jeg så fornøjelsen af at speake til showet 🙂.

Maria og Catti var selvfølgelig med til St.Hestedag hvilket var en kæmpe oplevelse da de aldrig har oplevet noget arrangement med så mange heste/ponyer på en gang.

Søndag stod den på endnu mere fell pony snak med Maria og Catti og fremvisning at alle stutteriets fell ponyer, inden de rejste tilbage til Schweiz og Stockholm. 

 

17/8-2014

En sjov oplevelse 🙂.

Idag ved middagstid blev vi kaldt ud i stalden af en af vores pensionærer, der stod 3 engelsk talende personer og spurgte efter ejeren af gården.

Det viste sig at være en hollansk familie som havde købt en hvalp i byen hvor vi bor og de var så taget helt herop til DK til hvalpetræf og tilfældigvis kørte forbi netop vores ejendom hvor de så alle vores skønne fell ponyer.

Det viste sig at de hjemme i holland avler fell ponyer. Vi startede med at vise dem Robbie som stod inde i stalden og de jublede da de så ham, de sagde at alle der har fell ponyer i holland kender Robbie da han stadig er en af de grundlæggende hingste for avlen i holland. Robbie er savnet i holland og jeg er 2 gange blevet spurgt om han er til salg da de gerne vil have ham til holland igen, MEN han bliver aldrig til salg.

Vi var rundt og se alle vores fell ponyer og det var rigtig spændende at høre hvad de synes om dem, de synes at det er TOP KVALITETSPONYER vi har her på Stutteri Michak.

Det var en sjov oplevelse at nogle kom dumpende ind hos os helt nede fra Holland.

3/8-2014

Så kom der endnu en skøn hoppe til stutteriet, denne gang Drybarrows Val II.

29/7-2014

Så blev Polly Perkins scannet drægtig ved Robbie.

8/7-2014

Så er føllene blev chipmærket og der er lavet papirer til england.

Lobby's hoppeføl er kommet til at hedde Michak's Lady Dunja og Penny's hingsteføl er kommet til at hedde Michak's Pero.

4/7-2014

Så er vores smukke hoppe Drybarrows Penny Scannet dræggtig ved Robbie 🙂

27-29/6-2014

Landsfinalerne på Wilhelmsborg.

Kæmpe stort tillykke tøser, Helene, Laura & Nicoline.

Med alle 3 nulrunder kom i på en super flot og velfortjent 2 plads 🙂

16+18+20/6-2014

Robbie og jeg har 3 gange i ugens løb været i holbæk hos Stutteri Spirhøj for at bedække deres hoppe Bluewater Kyra. Det bliver spændende at se en føller efter disse to skønne ponyer 🙂

30-31/5+1/6-2014

Weekenden bød på Roskilde Dyrskue hvor vi desværre stadig ikke kan have vores skønne fell ponyer med.

Vi havde vores shetlandshoppe af egen avl med, Michak's Rosie MacGee.

Det var helene der stod for alt med ponyerne i år, jeg var kun staldpige.

Rosie fik tildelt 23 point.

 

14/5-2014

Så blev det Lobby's tur til at få føl, 10 dage før termin.

Det blev et fint stort hoppeføl og det er selvfølgelig Robbie der er far. De sidste 2 år har jeg ønsket mig en hoppe efter Lobby og Robbie og det fik jeg endelig så nu er min fremtidige avl sikret 🙂. Alt gik godt og hun har fundet vejen til mælkebaren.

26/4-2014

Hingsteparade på Dorthealyst.

Det var første gang vi skulle være med til hingsteparaden. Der var 15 hingste tilmeldt.

Først red Tina Robbie som var godt kåd da det jo er forår og der er ved at være brunstige hopper på vej til ham og selvom man er 22 år kan man godt være fjollet, men aldrig i ringen 🙂og så skulle han vises for hånd på stor ring og det gjorde jeg selv. Han var super fin og viste bare sin fantastiske trav og så gik vi ellers bare derud af hvor de andre en efter en blev sendt ud og til sidst var der kun Robbie og en fjordhingst tilbage.

Det blev Robbie der løb med titlen som BEST IN SHOW 🙂

25/4-2014

Kæmpe stort tillykke Helene, Nicoline og Laura 🙂

Så flot at i også endte med at vinde Distriktsfinalen i stafet holdspringning.

Det bliver så spændende når vi skal til lanndsfinalerne på Wilhelmsborg.

25/4-2014

Så kom Penny's føl endelig til verden 🙂 det blev til et super fint langbenet hingsteføl. Alt gik godt og han fandt hurtigt mælkebaren.

 

 

 

 

21/4-2014

Det blev igen til en super flot 1. plads i 2. kvalifikation i stafet holdspringning til Helene, Laura og Nicoline fra rideklubben Falken. Super flot redet tøser.

10/4-2014

Drybarrows Penny II har termin, men der er ikke de store tegn på at der kommer føl inden for de næste par dage. Hun har folingsalarm på og vi har overvågning i stalden, så det er bare at vente.

29/3-2014

Så blev det tid til at tage til pony hingste show på Team Cabe i ringsted med Townend Robbie.

Jeg havde fået en god veninde Tina til at ride ham for mig og det gik super godt og så mønstrede jeg ham selv. Det er publikum der stemmer på hvilke hingste der er de bedste og de er delt op i kategori 1,2 og 3 og Robbie er en Kat.1 pony.

Robbie blev anden bedste hingst i kat.1 hingstene 🙂

24/3-2014

Det blev til en super flot 1. plads i 1. kvalifikation i stafet holdspringning til Hellene, Nicoline og Laura fra rideklubben Falken. Super dygtige tøser 🙂

2/3-2014

Så blev det tid til Mountain & Moorland Wintershow igen. I år skulle jeg kun udstille Michak's Lord Aslan på 9 måneder og så stille en samling efter Robbie, men de andre i M & M overtalte mig til at stille Robbie til bedømmelse også da der ingen veteran hingste var så det gjorde jeg.

Aslan var i ringen mod 2 welsh, han blev nr.3/3 med 34point, de to andre fik 37. Det var første gang han var med i byen så jeg var fuldt ud tilfreds med ham.

Hyacinth's føl Michak's Ponyo skulle også udstilles, der var kun hende i hendes klasse og hun fik 35point, som også var flot, hun er også 9mdr.

Michak's Lino på 2 år som jeg solgte sidste år var også med, han blev nr.3/4 med 36point og en fin beskrivelse.

Robbie fik en helt fantastisk bedømmelse: 10-9-9-7-9=44point og som dommeren sagde: Exellent type og det er sådan EN fellpony SKAL se ud 🙂.

Samlingen efter Townend Robbie bestående af Michak's Ponyo, Michak's Lord Aslan, Michak's Lino og Lowlands Erin blev nr.2 med beskrivelsen: Alle afkom har arvet faderens mængde af hovskæg. Ligeledes ses den gode stærke overlinie, de små ører og næseborer. Alle har rigtig gode føre lemmer. Hos de to yngste ses hingstens gode haseaktion i trav.

Robbie vandt en masse: BEDST I RACEN, så blev han VETERAN CHAMPION og sidst men ikke mindst blev han BEST IN SHOW RESERVE 😀 SUPER FANTASTISK DAG.